Sezóna na Lipně nikdy nekončí

Lipno baví celou rodinu, proto je tou správnou destinací pro rodinnou dovolenou! Ze široké palety aktivit si vyberou děti i dospělí, vnoučata i prarodiče.

Sezóna na Lipně nikdy nekončí! Takže nejen zima či prázdninové měsíce, ale i jaro a podzim je na Lipně super.

Novinky na Lipně

Užijte si Lipno ze sedla kola!

Užijte si Lipno ze sedla kola!

zveřejněno: středa, 10. dubna 2024

Lipno, to není jen koupání, lyžování, výborná gastronomie, ale také ráj pro všechny milovníky cyklistiky. Cyklostezky a cyklotrasy vedou jak podél řeky Vltavy, tak i v okolních kopcích a lesích. Je zde mnoho možností....

Zažijte výhledy na Šumavu každý den, včetně koncertů za pouhých 780 Kč!

Zažijte výhledy na Šumavu každý den, včetně koncertů za pouhých 780 Kč!

zveřejněno: úterý, 9. dubna 2024

Ať už se rádi, kocháte, máte rádi adrenalin, nebo se jen tak rádi procházíte v přírodě, určitě znáte ikonickou Stezku korunami stromů na Lipně. Byla první svého druhu v České republice a letos oslaví 12 let. Díky své...

Staňte se kapitánem na své lodi

Staňte se kapitánem na své lodi

zveřejněno: pátek, 5. dubna 2024

Až si budete užívat své dny volna u největší vodní plochy v České republice, nezapomeňte, že se díky naší půjčovně můžete stát na chvíli i kapitánem na lodi dle vlastního výběru. Půjčovna našich plavidel je již otevřena...

Více novinek z Lipna

Rodinný areál Lipno

mapa Rodinný areál Lipno

Zážitky na Lipně

Karta hosta Lipno.card

Lipno.card

Vaše zážitky

Loňského lyžování bylo fajn i když bylo málo sněhu sjezdovky dobře připravené a upravené. Bez dlouhých front.

Sluková Edita

pátek, 24. listopadu 2023

Lucie Kličková

Na Lipno jsem jezdila jako malá holka na prázdniny, potom na sportovní kurzy s fakultou, po nějaké době i jako maminka s dětmi, které se tady ve FOX parku naučily lyžovat a před rokem jsem tady potkala někoho, s kým jsem objela Lipno na kole a doufám, že si to každý rok zopakujeme. Milovníkům cyklistiky a Lipna tento trip doporučuji.

Lucie Kličková

neděle, 1. března 2020

václav mařík

Stravili jsme super víkend na Lipne s vnoučkem :)

václav mařík

pátek, 24. listopadu 2023

Petr Markus

Pravidelně jezdíme v zimě na Lipno užít si zimní radovánky. Jinak tomu nebylo ani minulý rok, kdy jsme si dali odpočinek od lyžování a vyrazili na Stezku korunami stromů. Neodradilo nás ani to, že zrovna přes noc nasněžila hromada sněhu a byl zrušen autobus, který by nás s kočárkem odvezl nahoru. Musím říci, že s kočárkem zdolat ty obrovské závěje sněhu byl dosti adrenalinový zážitek, o to více jsme měli radost a dobrý pocit ze zdolání kopce, když jsme stanuli úplně nahoře, nad korunami stromů. Cestou nahoru jsme si zahráli zábavný kvíz, posilnili se čajem a vyrazili zpět. Cesta dolu nebyla o nic snazší, ba naopak. Zpáteční cestu jsme si zpestřili skvělou jízdou na bobové dráze, zahřáli se svařáčkem a potěšili bříška úžasnými dezerty v naší oblíbené cukrárně u lanovky. Už se těšíme na letošní rok!! Mějte se krásně.

Petr Markus

pondělí, 4. prosince 2023

Martin Prokop

Obě naše se naučily lyžovat na Lipně. Lišák, skvělý instruktoři a parádní rodinný skiareál jsou důvodem, proč jet právě sem. A když se přírodě "zadařilo", dalo se jít bruslit a hrát hokej na zamrzlé Lipno. No a když ne, tak tu ještě bylo Hopsárium, nebo aquapark. Rádi zas letos dorazíme!

Martin Prokop

pondělí, 27. listopadu 2023

Pavel Trefný

Pohodová procházka( pochod smrti) z Frymburku přes Kaliště na Lipno nad Vltavou. Čerstvě napadaný sníh cca. 10cm, krásná procházka.

Pavel Trefný

úterý, 28. listopadu 2023

Ladislav Beran

Již několik let k nám jezdí vnoučata na prázdniny. V jednom z programů pro ně jsme našli i Království lesa na Lipně. Báječný areál nad Lipenskou přehradou a pod stezkou v korunách stromů nás zaujal. Natolik, že každá návštěva o velkých prázdninách je jedna cesta sem. Krmení koz a setkání s Lišákem Foxem to jsou pro Anežku s Jindrou největším zážitkem, stejně jako skákání na trampolínách a pro Jindru lanový program.
Ladislav Beran Volary

Ladislav Beran

neděle, 21. května 2023

Jana Geschvandtnerová

Dámská jízda sport pohoda relax!!!

Jana Geschvandtnerová

sobota, 25. listopadu 2023