Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

Pokračovat
Lipno.info - zážitky a ubytování pro rodiny s dětmi GDPR

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Nábor zaměstnanců

Souhlas dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „GDPR“) – agenda přihlášení uchazečů o zaměstnání a podnikajících fyzických osob - dodavatelů ve společnostech:

CONDUCO a.s., IČO: 26019558, LIPNO SERVIS s.r.o., IČO: 26016885, LIPENSKO s.r.o., IČO: 28136420, STEZKA KORUNAMI STROMŮ s.r.o., IČO: 28142349.

Proces, agenda náboru zaměstnanců a externích spolupracovníků (jejich přihlášení do výběrových řízení na definované pozice) je určena pro všechny uchazeče splňující podmínky stanovené náborem na definovanou pracovní pozici v rámci společností výše uvedených a to na území Evropské Unie. 

Jakmile pomine účel, pro který je souhlas s využitím osobních údajů udělen, budou shromážděné a zpracované údaje týkající se nepřijatých uchazečů v rámci výběrových řízení na definované pracovní pozice vymazány a skartovány dle interních pravidel výše uvedených společností.

Souhlasím se zpracováním svých osobních údajů pro účel zpracování osobních údajů: uchazeč o o práci/uchazeč o externí spolupráci pro všechny pracovní pozice v rámci organizační struktury výše uvedených společností.  

Dále potvrzuji, že jsem byl informován ve smyslu ustanovení §11 odst. 1 a 2 zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, o tom, v jakém rozsahu a pro jaký účel budou osobní údaje zpracovány, kdo a jakým způsobem bude osobní údaje zpracovávat a komu mohou být osobní údaje zpřístupněny a jakým způsobem budou osobní údaje vymazány. Dále stvrzuji, že jsem byl informován o právu k přístupu k osobním údajům, právu na opravu osobních údajů, jakož i dalších právech stanovených v ustanovení § 21 výše uvedeného zákona vč. práv plynoucích z nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů.

Poptávka ubytování

Souhlas se zpracováním osobních údajů s platností od 1.1.2020

Tento souhlas je udělován dle Zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, v platném znění (dále jen „ZZOÚ“) s účinností od 24.4.2019, a dále s účinností od 25. 5. 2018 dle čl. 6 odst. 1 písm. a) Nařízení (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „Nařízení GDPR“) pro společnosti:

CONDUCO a.s., IČO: 26019558, LIPNO SERVIS s.r.o., IČO: 26016885, LIPENSKO s.r.o., IČO: 28136420, STEZKA KORUNAMI STROMŮ s.r.o., IČO: 28142349.

Souhlasím se zpracováním svých osobních údajů pro účely:

  • pro poskytnutí „Lipno karty“;
  • pro poskytnutí služeb půjčovny sportovních potřeb a souvisejících doplňků;
  • pro poskytnutí služeb lyžařské školy, kurzů a příměstských táborů;
  • pro propagační a marketingovou činnost spočívající zejména v zasílání pravidelných novinek a informací o aktivitách, službách a akcích výše uvedených společností, zasílání našich nabídek a dalších obchodních sdělení, a to nejen ve formě newsletteru vydávaného v elektronické podobě výše uvedených společností;
  • zasílání novoročních přání („PF“).

Souhlasím s využitím vyplněných osobních údajů v Poptávce ubytování v Camping Lipno Modřín pro výše specifikované účely výše uvedených Společností.

Zpracování Vašich osobních údajů probíhá po dobu nezbytně nutnou, maximálně však 5 let ode dne udělení Vašeho souhlasu.

Vaše osobní údaje mohou být za výše uvedenými účely předávány dalším příjemcům v roli správců a zpracovatelů. Těmito subjekty mohou být příjemci, zejména osoby zapojené do procesu obchodní a marketingové komunikace, osoby zajišťující poštovní a emailové rozesílky, a další smluvní zpracovatelé Společností. Zapojení dalších zpracovatelů probíhá na základě smlouvy uzavřené mezi společností a zpracovatelem a řídí se stejným rozsahem závazků a povinností, jakými je společnost v rámci poskytování svých služeb vázán vůči Vám.

Dále potvrzuji, že jsem byl informován o skutečnosti, v jakém rozsahu a pro jaký účel budou osobní údaje zpracovány, kdo a jakým způsobem bude osobní údaje zpracovávat a komu mohou být osobní údaje zpřístupněny a jakým způsobem budou osobní údaje vymazány. Dále stvrzuji, že jsem byl informován o právu k přístupu k osobním údajům, právu na opravu osobních údajů, jakož i dalších právech stanovených v ustanovení Zákona o zpracování osobních údajů č. 110/2019 Sb. Informace o právech subjektu údajů je také dostupná formou Směrnice pro nakládání s osobními údaji výše uvedených Společnosti a v Zásadách zpracování osobních údajů uveřejněných na webových stránkách výše uvedených Společností.

Pokud budete chtít svůj souhlas odvolat, nebo máte-li na nás jakoukoliv otázku nebo požadujete uplatnění některého Vašeho práva, můžete se obrátit na Společnost prostřednictvím elektronické pošty, tj. doručením e-mailu na adresu pověřence pro ochranu osobních údajů: gdpr@lipnoservis.cz.

Vaše zážitky

Na Lipně jsme poprvé a jízda koloběžkami dolů od Stezky korunami stromů byla prostě pecka!

Soňa Kudová

Na Lipno jsem jezdila jako malá holka na prázdniny, potom na sportovní kurzy s fakultou, po nějaké době i jako maminka s dětmi, které se tady ve FOX parku naučily lyžovat a před rokem jsem tady potkala někoho, s kým jsem objela Lipno na kole a doufám, že si to každý rok zopakujeme. Milovníkům cyklistiky a Lipna tento trip doporučuji.

Lucie Kličková

Lipno - můj milovaný rodný kraj. Vždy si zajezdíme na bobové dráze, dáme trasu na in-linech kolem přehrady, dáme padleboarding, vyšlápneme do korun stromů. Jsou tam super cyklo trasy. Ráda se na Lipno vracím.

Bára Hejpetrová

Po 20 letech jsem se u vás znovu stoupl na lyže a dokonce jsem naučil i dceru lyžovat. A rádi se zase v této sezóně k vám vrátíme.

Martin Kala

Na Lipno jezdíme každý rok, jak v létě , tak v zimě. Máme to tam moc rádi, každý den je možnost nějaké jiné aktivity. Letos zase přijedeme, už se moc těšíme na pořádnou lyžovačku .

Petra Kábrtová

Partneři

Obec Lipno nad Vltavou
Lipno Card
Innogy
Stezka korunami stromů Lipno
Turistický spolek Lipensko
Kooperativa
Vyrobil FT SunFT Sun