Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

Pokračovat
Lipno.info - zážitky a ubytování pro rodiny s dětmi GDPR

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Nábor zaměstnanců

Souhlas dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „GDPR“) – agenda přihlášení uchazečů o zaměstnání a podnikajících fyzických osob - dodavatelů ve společnostech:

CONDUCO a.s., IČO: 26019558, LIPNO SERVIS s.r.o., IČO: 26016885, LIPENSKO s.r.o., IČO: 28136420, STEZKA KORUNAMI STROMŮ s.r.o., IČO: 28142349.

Proces, agenda náboru zaměstnanců a externích spolupracovníků (jejich přihlášení do výběrových řízení na definované pozice) je určena pro všechny uchazeče splňující podmínky stanovené náborem na definovanou pracovní pozici v rámci společností výše uvedených a to na území Evropské Unie. 

Jakmile pomine účel, pro který je souhlas s využitím osobních údajů udělen, budou shromážděné a zpracované údaje týkající se nepřijatých uchazečů v rámci výběrových řízení na definované pracovní pozice vymazány a skartovány dle interních pravidel výše uvedených společností.

Souhlasím se zpracováním svých osobních údajů pro účel zpracování osobních údajů: uchazeč o o práci/uchazeč o externí spolupráci pro všechny pracovní pozice v rámci organizační struktury výše uvedených společností.  

Dále potvrzuji, že jsem byl informován ve smyslu ustanovení §11 odst. 1 a 2 zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, o tom, v jakém rozsahu a pro jaký účel budou osobní údaje zpracovány, kdo a jakým způsobem bude osobní údaje zpracovávat a komu mohou být osobní údaje zpřístupněny a jakým způsobem budou osobní údaje vymazány. Dále stvrzuji, že jsem byl informován o právu k přístupu k osobním údajům, právu na opravu osobních údajů, jakož i dalších právech stanovených v ustanovení § 21 výše uvedeného zákona vč. práv plynoucích z nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů.

Poptávka ubytování

Souhlas dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „GDPR“) pro společnosti:

CONDUCO a.s., IČO: 26019558, LIPNO SERVIS s.r.o., IČO: 26016885, LIPENSKO s.r.o., IČO: 28136420, STEZKA KORUNAMI STROMŮ s.r.o., IČO: 28142349.

Souhlasím se zpracováním svých osobních údajů pro účely:

  • pro poskytnutí „Lipno karty“;  
  • pro zajištění účelu zprostředkování pronájmu, ubytování, rezervací;
  • pro propagační a marketingovou činnost; 
  • pro jiné účely se souhlasem subjektu se zpracováním jeho osobních údajů.

Dále potvrzuji, že jsem byl informován ve smyslu ustanovení §11 odst. 1 a 2 zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, o tom, v jakém rozsahu a pro jaký účel budou osobní údaje zpracovány, kdo a jakým způsobem bude osobní údaje zpracovávat a komu mohou být osobní údaje zpřístupněny a jakým způsobem budou osobní údaje vymazány. Dále stvrzuji, že jsem byl informován o právu k přístupu k osobním údajům, právu na opravu osobních údajů, jakož i dalších právech stanovených v ustanovení § 21 výše uvedeného zákona vč. práv plynoucích z nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů. 

Jako subjekt údajů potvrzuji, že mi bylo poskytnuto poučení o mých právech.

Vaše zážitky

Dobry den, v zime jsme Lipno jeste nezazili ale letos to uz planujeme. Jinak v lete je tam bozsky. Mame to tam moc radi. Prijdeme si tam jak u more. Vyziti pro deti je tam maximalni. Co doporucujeme jsou vcasne rezervece ubytovani.

Hana Trousilova

Šli sme z detmi okolo keď sme sa vracali od známych späť domov na Slovensko, rozhodli sme s zastaviť na stezke korunami stromu a neľutujeme mali sme krásny zážitok, ja som prekonala strach z výšok a deti mali radosť z toboganu ale pretože nás čas tlačil museli sme sa vrátiť domov určite sa chceme vrátiť pretože viem že je toho viac čo sa dá na Lipne obdivovať.

Jana Neboškova

Lipno (zejména to zimní) je pro nás téměř každoroční příjemný sportovní zážitek, na který se těšíme vlastně celý rok. Jezdíme sem cca 10 let, vystřídali jsme již několik ubytování, bohužel je nám líto, že osvědčené ubytování přechází postupně do rukou cizojazyčných vlastníků a bohužel tím pádem jeho úroveň o hodně klesá (ověřeno). Nicméně snažíme se vždy najít pro nás vyhovují jinou ubikaci a letos resp.1/2018 jedeme poprvé s vnoučky a budeme se je snažit v Lipánku a pomocí instruktorů je naučit lyžovat. Lyžování-pokud přeje počasí je super, poněkud horší je to s cenami za občerstvení (ale to je jiná kapitola)..... :-)

Miroslava Záhorová

Udělali jsme si u vás u vás takové malé líbánky nanečisto, počasí nám vyšlo a bylo nádherně :) Jen bychom potřebovali na vše více času a peněz. Určitě máme v plánu se vrátit i po svatbě a znovu zkusit jiné lákadla :)

Jana Maříková

Na Lipno jezdíme pravidelně a vnoučaty a moc se nám tam líbí. Vnoučata se učí lyžovat a sledují jak se okolo nich pohybuje známý Lišák. Sice první setkání bylo trochu strachu ,ale dnes je již vše v pohodě a děti se s ním fotí. V létě využíváme bobovou dráhu,která je perfektní.

Vlasta Plevková

Partneři

Obec Lipno nad Vltavou
Lipno Card
Innogy
Stezka korunami stromů Lipno
Turistický spolek Lipensko
Kooperativa
Otevřete s námi Království lesaOtevřete s námi Království lesa