Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

Pokračovat
Lipno.info - zážitky a ubytování pro rodiny s dětmi GDPR

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Nábor zaměstnanců

Souhlas dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „GDPR“) – agenda přihlášení uchazečů o zaměstnání a podnikajících fyzických osob - dodavatelů ve společnostech:

CONDUCO a.s., IČO: 26019558, LIPNO SERVIS s.r.o., IČO: 26016885, LIPENSKO s.r.o., IČO: 28136420, STEZKA KORUNAMI STROMŮ s.r.o., IČO: 28142349.

Proces, agenda náboru zaměstnanců a externích spolupracovníků (jejich přihlášení do výběrových řízení na definované pozice) je určena pro všechny uchazeče splňující podmínky stanovené náborem na definovanou pracovní pozici v rámci společností výše uvedených a to na území Evropské Unie. 

Jakmile pomine účel, pro který je souhlas s využitím osobních údajů udělen, budou shromážděné a zpracované údaje týkající se nepřijatých uchazečů v rámci výběrových řízení na definované pracovní pozice vymazány a skartovány dle interních pravidel výše uvedených společností.

Souhlasím se zpracováním svých osobních údajů pro účel zpracování osobních údajů: uchazeč o o práci/uchazeč o externí spolupráci pro všechny pracovní pozice v rámci organizační struktury výše uvedených společností.  

Dále potvrzuji, že jsem byl informován ve smyslu ustanovení §11 odst. 1 a 2 zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, o tom, v jakém rozsahu a pro jaký účel budou osobní údaje zpracovány, kdo a jakým způsobem bude osobní údaje zpracovávat a komu mohou být osobní údaje zpřístupněny a jakým způsobem budou osobní údaje vymazány. Dále stvrzuji, že jsem byl informován o právu k přístupu k osobním údajům, právu na opravu osobních údajů, jakož i dalších právech stanovených v ustanovení § 21 výše uvedeného zákona vč. práv plynoucích z nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů.

Poptávka ubytování

Souhlas dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „GDPR“) pro společnosti:

CONDUCO a.s., IČO: 26019558, LIPNO SERVIS s.r.o., IČO: 26016885, LIPENSKO s.r.o., IČO: 28136420, STEZKA KORUNAMI STROMŮ s.r.o., IČO: 28142349.

Souhlasím se zpracováním svých osobních údajů pro účely:

  • pro poskytnutí „Lipno karty“;  
  • pro zajištění účelu zprostředkování pronájmu, ubytování, rezervací;
  • pro propagační a marketingovou činnost; 
  • pro jiné účely se souhlasem subjektu se zpracováním jeho osobních údajů.

Dále potvrzuji, že jsem byl informován ve smyslu ustanovení §11 odst. 1 a 2 zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, o tom, v jakém rozsahu a pro jaký účel budou osobní údaje zpracovány, kdo a jakým způsobem bude osobní údaje zpracovávat a komu mohou být osobní údaje zpřístupněny a jakým způsobem budou osobní údaje vymazány. Dále stvrzuji, že jsem byl informován o právu k přístupu k osobním údajům, právu na opravu osobních údajů, jakož i dalších právech stanovených v ustanovení § 21 výše uvedeného zákona vč. práv plynoucích z nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů. 

Jako subjekt údajů potvrzuji, že mi bylo poskytnuto poučení o mých právech.

Vaše zážitky

Lipno.... Prostě božííííí!

Jan Markovič

Krásné svátky,,,i když jsem letos nevyhrála na facebooku skipas,,,třeba příští rok,,, i v důchodu je krásně Hanulka

Hana Šmalinská

Krásný výhled po celý rok. V zimě super lyžování, v létě voda, kolo, pěší túry ....Místo kam se rádi vracíme

Jakub Šolc

Lipno je nádherne naposled jsem zde byl jěště jako dítě školou povinné na školním výletu a ted se tu budu vracet každý rok, pohled z lanovky, ze Stezky k nezaplacení, projíždka lodí, kolo, atrakci pro děti, Království lesa a mnoho mnoho dalšího, ale především vidět moji mamku jak se po letech co tragicky zahynul jeji syn a můj bráška se smát zrovna tady na to ani nemam slov......

Petr Samec

Na naší letní dovolené na Šumavě jsme si nemohli nechat ujít Stezku v korunách stromů. Menší zajížďka z Čenkovy Pily až na Lipno rozhodně stála za to. Největším zážitkem byla pro nás jednoznačně jízda dolů tobogánem !!! Pokud se zase někdy vydáme na Šumavu, určitě se vrátíme i na Stezku v korunách stromů na Lipně, doporučujeme všem návštěvu a hlavně nezapomenutelnou jízdu tobogánem ... :-* :-* :-* JB

Jitka Bulířová

Partneři

Obec Lipno nad Vltavou
Lipno Card
Innogy
Stezka korunami stromů Lipno
Turistický spolek Lipensko
Kooperativa
Lipenský KOLO-točLipenský KOLO-toč