Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

Pokračovat
Lipno.info - zážitky a ubytování pro rodiny s dětmi GDPR

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Nábor zaměstnanců

Souhlas dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „GDPR“) – agenda přihlášení uchazečů o zaměstnání a podnikajících fyzických osob - dodavatelů ve společnostech:

CONDUCO a.s., IČO: 26019558, LIPNO SERVIS s.r.o., IČO: 26016885, LIPENSKO s.r.o., IČO: 28136420, STEZKA KORUNAMI STROMŮ s.r.o., IČO: 28142349.

Proces, agenda náboru zaměstnanců a externích spolupracovníků (jejich přihlášení do výběrových řízení na definované pozice) je určena pro všechny uchazeče splňující podmínky stanovené náborem na definovanou pracovní pozici v rámci společností výše uvedených a to na území Evropské Unie. 

Jakmile pomine účel, pro který je souhlas s využitím osobních údajů udělen, budou shromážděné a zpracované údaje týkající se nepřijatých uchazečů v rámci výběrových řízení na definované pracovní pozice vymazány a skartovány dle interních pravidel výše uvedených společností.

Souhlasím se zpracováním svých osobních údajů pro účel zpracování osobních údajů: uchazeč o o práci/uchazeč o externí spolupráci pro všechny pracovní pozice v rámci organizační struktury výše uvedených společností.  

Dále potvrzuji, že jsem byl informován ve smyslu ustanovení §11 odst. 1 a 2 zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, o tom, v jakém rozsahu a pro jaký účel budou osobní údaje zpracovány, kdo a jakým způsobem bude osobní údaje zpracovávat a komu mohou být osobní údaje zpřístupněny a jakým způsobem budou osobní údaje vymazány. Dále stvrzuji, že jsem byl informován o právu k přístupu k osobním údajům, právu na opravu osobních údajů, jakož i dalších právech stanovených v ustanovení § 21 výše uvedeného zákona vč. práv plynoucích z nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů.

Poptávka ubytování

Souhlas se zpracováním osobních údajů s platností od 1.1.2020

Tento souhlas je udělován dle Zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, v platném znění (dále jen „ZZOÚ“) s účinností od 24.4.2019, a dále s účinností od 25. 5. 2018 dle čl. 6 odst. 1 písm. a) Nařízení (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „Nařízení GDPR“) pro společnosti:

CONDUCO a.s., IČO: 26019558, LIPNO SERVIS s.r.o., IČO: 26016885, LIPENSKO s.r.o., IČO: 28136420, STEZKA KORUNAMI STROMŮ s.r.o., IČO: 28142349.

Souhlasím se zpracováním svých osobních údajů pro účely:

  • pro poskytnutí „Lipno karty“;
  • pro poskytnutí služeb půjčovny sportovních potřeb a souvisejících doplňků;
  • pro poskytnutí služeb lyžařské školy, kurzů a příměstských táborů;
  • pro propagační a marketingovou činnost spočívající zejména v zasílání pravidelných novinek a informací o aktivitách, službách a akcích výše uvedených společností, zasílání našich nabídek a dalších obchodních sdělení, a to nejen ve formě newsletteru vydávaného v elektronické podobě výše uvedených společností;
  • zasílání novoročních přání („PF“).

Souhlasím s využitím vyplněných osobních údajů v Poptávce ubytování v Camping Lipno Modřín pro výše specifikované účely výše uvedených Společností.

Zpracování Vašich osobních údajů probíhá po dobu nezbytně nutnou, maximálně však 5 let ode dne udělení Vašeho souhlasu.

Vaše osobní údaje mohou být za výše uvedenými účely předávány dalším příjemcům v roli správců a zpracovatelů. Těmito subjekty mohou být příjemci, zejména osoby zapojené do procesu obchodní a marketingové komunikace, osoby zajišťující poštovní a emailové rozesílky, a další smluvní zpracovatelé Společností. Zapojení dalších zpracovatelů probíhá na základě smlouvy uzavřené mezi společností a zpracovatelem a řídí se stejným rozsahem závazků a povinností, jakými je společnost v rámci poskytování svých služeb vázán vůči Vám.

Dále potvrzuji, že jsem byl informován o skutečnosti, v jakém rozsahu a pro jaký účel budou osobní údaje zpracovány, kdo a jakým způsobem bude osobní údaje zpracovávat a komu mohou být osobní údaje zpřístupněny a jakým způsobem budou osobní údaje vymazány. Dále stvrzuji, že jsem byl informován o právu k přístupu k osobním údajům, právu na opravu osobních údajů, jakož i dalších právech stanovených v ustanovení Zákona o zpracování osobních údajů č. 110/2019 Sb. Informace o právech subjektu údajů je také dostupná formou Směrnice pro nakládání s osobními údaji výše uvedených Společnosti a v Zásadách zpracování osobních údajů uveřejněných na webových stránkách výše uvedených Společností.

Pokud budete chtít svůj souhlas odvolat, nebo máte-li na nás jakoukoliv otázku nebo požadujete uplatnění některého Vašeho práva, můžete se obrátit na Společnost prostřednictvím elektronické pošty, tj. doručením e-mailu na adresu pověřence pro ochranu osobních údajů: gdpr@lipnoservis.cz.

Vaše zážitky

Už několikátý rok jezdím s dcerou a třemi vnoučaty v zimě na Lipno. Hlavně pro děti je to tam super. Postupně se tam všechny učí základům lyžování od skupinové školky, přes individuální výuku až k samostatnému ježdění. Skvělé je i to, že lyžování jde snadno prostřídat s dalšími aktivitami - bazénem, procházkou po Stezce, bruslením na jezeře, hopsariem.. Děti ani letos nechtěly Lipno vyměnit za nabízený pobyt pro změnu jinde, což je asi největší důkaz atraktivnosti

Natalie Ottová

Na Lipně jsme zažili mnoho zážitků. Lanovkou do Stezky korunami stromů nás zastihla bouřka. Jízda dolů byla úžasná. Či chytání ryb mého syna bylo kouzelné, velký úspěch měl úhoř a sumec byl vrcholný okamžik. Těšíme se na další zážitky

Jana Filipi

Zdravím, Skiareál Lipno je parádní na naučení se lyžovat. Letos o jarních prázdninách se naše děti naučili konečně lyžovat a to hlavně kvůli ideálnímu postavení sjezdovek. Doporučuji všem dětským začínajícím lyžařům. Letos jedeme na silvestr zase pojezdit ⛷️http://www.lipno.info/files/lipnoinfo/images/lipensky-zazitek/157305908169-171-img-20190212-122433.jpg

Martin Kroupa

Milujeme Lipno ❤️❤️

Martina Kalinová

Na Lipno jezdíme již několikátým rokem a vždy se těšíme co je zde nového. I když není nejlepší počasí je zde velké množství indoorových aktivit. Letos nás Lipno navíc překvapilo super zážitkem - zamrzlou přehradou. Co dokáže led nadělat radosti :-)

Jan Bartoš

Partneři

Obec Lipno nad Vltavou
Lipno Card
Innogy
Stezka korunami stromů Lipno
Turistický spolek Lipensko
Kooperativa
Vyrobil FT SunFT Sun