Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

Pokračovat
Lipno.info - zážitky a ubytování pro rodiny s dětmi GDPR

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Nábor zaměstnanců

Souhlas dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „GDPR“) – agenda přihlášení uchazečů o zaměstnání a podnikajících fyzických osob - dodavatelů ve společnostech:

CONDUCO a.s., IČO: 26019558, LIPNO SERVIS s.r.o., IČO: 26016885, LIPENSKO s.r.o., IČO: 28136420, STEZKA KORUNAMI STROMŮ s.r.o., IČO: 28142349.

Proces, agenda náboru zaměstnanců a externích spolupracovníků (jejich přihlášení do výběrových řízení na definované pozice) je určena pro všechny uchazeče splňující podmínky stanovené náborem na definovanou pracovní pozici v rámci společností výše uvedených a to na území Evropské Unie. 

Jakmile pomine účel, pro který je souhlas s využitím osobních údajů udělen, budou shromážděné a zpracované údaje týkající se nepřijatých uchazečů v rámci výběrových řízení na definované pracovní pozice vymazány a skartovány dle interních pravidel výše uvedených společností.

Souhlasím se zpracováním svých osobních údajů pro účel zpracování osobních údajů: uchazeč o o práci/uchazeč o externí spolupráci pro všechny pracovní pozice v rámci organizační struktury výše uvedených společností.  

Dále potvrzuji, že jsem byl informován ve smyslu ustanovení §11 odst. 1 a 2 zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, o tom, v jakém rozsahu a pro jaký účel budou osobní údaje zpracovány, kdo a jakým způsobem bude osobní údaje zpracovávat a komu mohou být osobní údaje zpřístupněny a jakým způsobem budou osobní údaje vymazány. Dále stvrzuji, že jsem byl informován o právu k přístupu k osobním údajům, právu na opravu osobních údajů, jakož i dalších právech stanovených v ustanovení § 21 výše uvedeného zákona vč. práv plynoucích z nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů.

Poptávka ubytování

Souhlas dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „GDPR“) pro společnosti:

CONDUCO a.s., IČO: 26019558, LIPNO SERVIS s.r.o., IČO: 26016885, LIPENSKO s.r.o., IČO: 28136420, STEZKA KORUNAMI STROMŮ s.r.o., IČO: 28142349.

Souhlasím se zpracováním svých osobních údajů pro účely:

  • pro poskytnutí „Lipno karty“;  
  • pro zajištění účelu zprostředkování pronájmu, ubytování, rezervací;
  • pro propagační a marketingovou činnost; 
  • pro jiné účely se souhlasem subjektu se zpracováním jeho osobních údajů.

Dále potvrzuji, že jsem byl informován ve smyslu ustanovení §11 odst. 1 a 2 zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, o tom, v jakém rozsahu a pro jaký účel budou osobní údaje zpracovány, kdo a jakým způsobem bude osobní údaje zpracovávat a komu mohou být osobní údaje zpřístupněny a jakým způsobem budou osobní údaje vymazány. Dále stvrzuji, že jsem byl informován o právu k přístupu k osobním údajům, právu na opravu osobních údajů, jakož i dalších právech stanovených v ustanovení § 21 výše uvedeného zákona vč. práv plynoucích z nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů. 

Jako subjekt údajů potvrzuji, že mi bylo poskytnuto poučení o mých právech.

Vaše zážitky

První listopadovou sobotu jsme ještě využili skoro ideálního bajkerského počasí a vyrazili zkusit na Lipno "floutrejl" (Lipenský KOLO-toč jsme bohužel propásli) .....I přesto, že nejezdily lanovky a my jsme museli své bajky vytlačit od "Yettiho" na horu ( pokračovali jsme dál na Frymburk...), byl to skvělý zážitek a hlavně nápad něco podobného v areálu vytvořit ...Viděl jsem "Cyklotoulky" věnované Lipensku, reál ale předčil naše očekávání (možná i díky termínu - sice nejezdily lanovky ale my jsme tam jezdili úplně sami....). Takže už se těšíme, až areál sjezdíme na bajcích za pomocí lanovky celý - teď se nám podařilo jen horní úsek (tuším 1+2) 2x a jednou k "Yettimu".

Michal Kříž

Nejakčnější jarní prázdniny forever ... parádní kopec akorát pro nás, zamrzlé jezero a tisíc sportů a možností ... no dobře, tisíc ne, ale fakt skoro :-). Za 5 dní, kousek od domova - PARÁDA! Lyže, běžky, brusle na okruhu, procházky vždycky s něčím dobrým do bříška, měřený slalom, lišák na kopci, bazén, bobování, snowboard ... stačí? :-) A to se nám tu navíc rozlyžoval i táta, i když tvrdil, že to ve svém věku už nemá zapotřebí. No a neodolal :-) Tak pa, těšíme se už na příští rok ... a prosím, zkuste zařídit, ať nám zase zamrzne Lipno ... ačkoliv k vám jezdíme pravidelně, letos jsme to zažili poprvé a nemá to chybu! ;-) Ema (10) a Marek (6).

Jitka Šidláková

Na Lipno jezdíme již několikátým rokem a vždy se těšíme co je zde nového. I když není nejlepší počasí je zde velké množství indoorových aktivit. Letos nás Lipno navíc překvapilo super zážitkem - zamrzlou přehradou. Co dokáže led nadělat radosti :-)

Jan Bartoš

Na Stezku korunami stromů se chystáme za týden.... Jedeme na Lipno na dovolenou s vnučkou,tak se moc těšíme :-)

Marcela Vránová

super

Jan Helis

Partneři

Obec Lipno nad Vltavou
Lipno Card
Innogy
Stezka korunami stromů Lipno
Turistický spolek Lipensko
Kooperativa