Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

Pokračovat
Lipno.info - zážitky a ubytování pro rodiny s dětmi GDPR

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Souhlas dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „GDPR“) – agenda přihlášení uchazečů o zaměstnání a podnikajících fyzických osob - dodavatelů ve společnostech:

CONDUCO a.s., IČO: 26019558, LIPNO SERVIS s.r.o., IČO: 26016885, LIPENSKO s.r.o., IČO: 28136420, STEZKA KORUNAMI STROMŮ s.r.o., IČO: 28142349.

Proces, agenda náboru zaměstnanců a externích spolupracovníků (jejich přihlášení do výběrových řízení na definované pozice) je určena pro všechny uchazeče splňující podmínky stanovené náborem na definovanou pracovní pozici v rámci společností výše uvedených a to na území Evropské Unie. 

Jakmile pomine účel, pro který je souhlas s využitím osobních údajů udělen, budou shromážděné a zpracované údaje týkající se nepřijatých uchazečů v rámci výběrových řízení na definované pracovní pozice vymazány a skartovány dle interních pravidel výše uvedených společností.

Souhlasím se zpracováním svých osobních údajů pro účel zpracování osobních údajů: uchazeč o o práci/uchazeč o externí spolupráci pro všechny pracovní pozice v rámci organizační struktury výše uvedených společností.  

Dále potvrzuji, že jsem byl informován ve smyslu ustanovení §11 odst. 1 a 2 zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, o tom, v jakém rozsahu a pro jaký účel budou osobní údaje zpracovány, kdo a jakým způsobem bude osobní údaje zpracovávat a komu mohou být osobní údaje zpřístupněny a jakým způsobem budou osobní údaje vymazány. Dále stvrzuji, že jsem byl informován o právu k přístupu k osobním údajům, právu na opravu osobních údajů, jakož i dalších právech stanovených v ustanovení § 21 výše uvedeného zákona vč. práv plynoucích z nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů.

Vaše zážitky

Navštívili jsme s přáteli "Stezku korunami stromů". Známí vyprávěli, že tam chodí spousta lidí a my jsme tam byli úplně sami !!!!! :-). Mělo to své výhody, tuto pozoruhodnou stavbu jsme si v klidu prohlédli a kamarádka, která má strach z výšek, byla naprosto v pohodě, protože bylo vidět tak max. na jeden metr.

Jana Schloffová

Na Lipně jsme zažili mnoho zážitků. Lanovkou do Stezky korunami stromů nás zastihla bouřka. Jízda dolů byla úžasná. Či chytání ryb mého syna bylo kouzelné, velký úspěch měl úhoř a sumec byl vrcholný okamžik. Těšíme se na další zážitky

Jana Filipi

Moji dva synkové se na Lipně před dvěma lety učili lyžovat, jezdit na lanovce, dneska už obojí zvládaji sami :-) Vloni jsme na sjezdovce trávili celé jarní prázdniny. Letos už jsme lyžovačku taky stihli a za 14 dnů jedeme znovu :-) Lipno je naše srdeční záležitost, ať je zima nebo léto :-) Kdo jste ještě nezkusil, vřele doporučujeme :-)

Vlaďka Hladká

Výstup na Stezku korunami stromů - bezkonkurenčně nejlepší zážitek... A jedna momentka kdy jsem mohla pomoci na Stezce mezi kempem Modřín a Lipnem jedné starší dámě která utrpěla úraz na inlinech, bohužel neměla helmu, bylo to nepříjemné, vše jsme nakonec zvládli... Po tomto zážitku jsem si doma okamžitě pořídila helmu....

Marie Vencelová

super

Jan Helis

Partneři

Obec Lipno nad Vltavou
Lipno Card
Innogy
Stezka korunami stromů Lipno
Turistický spolek Lipensko
Zahájení zimní sezóny na LipněZahájení zimní sezóny na Lipně