Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

Pokračovat
Lipno.info - zážitky a ubytování pro rodiny s dětmi GDPR

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Souhlas dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „GDPR“) – agenda přihlášení uchazečů o zaměstnání a podnikajících fyzických osob - dodavatelů ve společnostech:

CONDUCO a.s., IČO: 26019558, LIPNO SERVIS s.r.o., IČO: 26016885, LIPENSKO s.r.o., IČO: 28136420, STEZKA KORUNAMI STROMŮ s.r.o., IČO: 28142349.

Proces, agenda náboru zaměstnanců a externích spolupracovníků (jejich přihlášení do výběrových řízení na definované pozice) je určena pro všechny uchazeče splňující podmínky stanovené náborem na definovanou pracovní pozici v rámci společností výše uvedených a to na území Evropské Unie. 

Jakmile pomine účel, pro který je souhlas s využitím osobních údajů udělen, budou shromážděné a zpracované údaje týkající se nepřijatých uchazečů v rámci výběrových řízení na definované pracovní pozice vymazány a skartovány dle interních pravidel výše uvedených společností.

Souhlasím se zpracováním svých osobních údajů pro účel zpracování osobních údajů: uchazeč o o práci/uchazeč o externí spolupráci pro všechny pracovní pozice v rámci organizační struktury výše uvedených společností.  

Dále potvrzuji, že jsem byl informován ve smyslu ustanovení §11 odst. 1 a 2 zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, o tom, v jakém rozsahu a pro jaký účel budou osobní údaje zpracovány, kdo a jakým způsobem bude osobní údaje zpracovávat a komu mohou být osobní údaje zpřístupněny a jakým způsobem budou osobní údaje vymazány. Dále stvrzuji, že jsem byl informován o právu k přístupu k osobním údajům, právu na opravu osobních údajů, jakož i dalších právech stanovených v ustanovení § 21 výše uvedeného zákona vč. práv plynoucích z nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů.

Vaše zážitky

Včera jsem si celý den parádně zalyžovala. Pouze připomínka není nad čaj z hrnečku, kelímky- ,tak nějak jak na nádraží.

Hana Šmalinská

Letní beach volejbal školička je super! Zkušený trenér Zbyněk si vzal do parády obě naše děti (8 a 11 let) a během 1,5 hodiny jim formou zábavných her předal základy tohoto týmového sportu, při němž se můžete krásně válet v písku ;-) Na Lipně jsme často a beach volejbal si teď může zahrát celá rodina. Je to další prima aktivita. Doporučujeme!

Štěpánka Farfánová

Krásné jarní prázdniny. Vojta se tu díky Vám naučil lyžovat a my s Dandou jsme si užili krásnou lyžovacku:-)

Pavla Macků

Náš rodinný zážitek je úžasny. S mladší dcerkou jsme jeli lanovkou do korun stromu-užasný zážitek, skvostný výhled. Poté procházkou k přehradě na výtečný oběd, zakončen projižďkou lodí. Skvěle strávený den :-)

Boženka Tomšíková

Nejkrásnější zážitek co vůbec kdy byl a je plavení mojí krásný Elí

Miluše Vávrová

Partneři

Obec Lipno nad Vltavou
Lipno Card
Innogy
Stezka korunami stromů Lipno
Turistický spolek Lipensko
Zahájení zimní sezóny na LipněZahájení zimní sezóny na Lipně